(Online) feesten en partijen

Little Miss Sangria is altijd wel in voor een (virtueel) feestje! We organiseren en verzorgen dan ook graag uw borrel/lunch of diners voor zowel particuliere als zakelijke events. Vanwege de corona crisis zijn veel borrels nu online. We verzorgen ook uw virtuele borrels! Met onze borrelbox kunt u samen met uw collega’s online genieten van heerlijke hapjes en uiteraard een flesje huisgemaakte Sangria. We kunnen de Borrelbox in overleg met u samenstellen al naar gelang van uw budget. Uiteraard is het ook mogelijk om onze box vegetarisch te verkrijgen of met alcoholvrije Sangria. Neem contact met ons op voor een offerte op maat. We leveren de boxen in de regio Haaglanden. Bezorgkosten zijn afhankelijk van de afstand en het aantal adressen.

Vanwege onze ruime ervaring in de horeca zorgen wij ervoor dat alles voor uw feest of partij tot in de puntjes wordt geregeld en dat we er samen met u een fantastische dag van maken!

Neem contact met ons op over de mogelijkheden, we denken graag met u mee over de invulling van uw dag of avond en maken op basis daarvan een offerte op maat.

Kortom (bijna) alles is mogelijk bij ons, we hopen u dan ook gauw te mogen verwelkomen voor een bezoek aan ons restaurant!

Informatie aanvragen