Onze favoriet: Sangria!

Naast onze heerlijke gerechten kunt u bij ons ook genieten (zoals onze naam al enigszins doet vermoeden) van onze huisgemaakte Sangria! Gaat u voor onze klassieke Lady in Red, onze bruisende Miss Bubbly of toch voor de Little White Lady? De Misses zijn per glas en per fles te bestellen.

Little foodprint

Little Miss Sangria is zich bewust van haar verantwoordelijkheden naar mens, dier en milieu. We doen onze uiterste best om zo min mogelijk voedsel te verspillen en onze producten zijn waar mogelijk duurzaam verkregen.

Feesten en partijen

Little Miss Sangria is altijd wel in voor een feestje! We organiseren en verzorgen dan ook graag uw borrel/lunch of diners voor zowel particuliere als zakelijke events. Vanwege onze ruime ervaring in de horeca zorgen wij ervoor dat alles voor uw feest of partij tot in de puntjes wordt geregeld en dat we er samen met u een fantastische dag van maken!

Neem contact met ons op over de mogelijkheden, we denken graag met u mee over de invulling van uw dag of avond en maken op basis daarvan een offerte op maat.

Kortom (bijna) alles is mogelijk bij ons, we hopen u dan ook gauw te mogen verwelkomen voor een bezoek aan ons restaurant!